Kaakkois-Suomen Kasvupolku sparraa yrityksiä kasvuun

Kaakkois-Suomen Kasvupolku sparraa yrityksiä kasvuun

Kaakkois-Suomen Kasvupolku tarjoaa kasvuhaluisille yrityksille mahdollisuuden saada vinkkejä ja sparrausta kasvuun eri alojen asiantuntijoilta. Kasvupolku on Kasvu Openin järjestämä sparrausohjelma, jossa kaiken kokoiset ja ikäiset yritykset pääsevät kehittämään kasvusuunnitelmiaan asiantuntijoiden avustuksella.

- Kasvu Openin asiantuntijoiden sparraus pistää ajattelemaan ja antaa rohkaisua ja buustia liiketoimintaan. Kasvupolku tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ideoiden vaihtamiseen. Omaa ajankäyttöä lukuun ottamatta se on ilmaista osallistujille, kertoo kouvolalaisen puu- ja kierrätyskuidusta biohajoavia pakkausmateriaaleja valmistavan Ecopulp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Henttonen. Hän osallistui Biotalouden Kasvupolkuun viime kaudella.

Kasvupolku on aluekohtainen tapahtumakokonaisuus, joka koostuu starttitilaisuudesta, kahdesta sparrauspäivästä sekä semifinaalista. Sparraus- eli kiitoratapäivissä osallistujat vaihtavat ajatuksia liike-elämän asiantuntijoiden kanssa kahdenkeskisissä tapaamisissa. Alueen semifinaalista kaksi lupaavinta kasvuyritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open finaaliin. Kaikille kiinnostuneille avoimet starttitilaisuudet järjestetään 5.4.2018 Kouvolassa ja 6.4.2018 Lappeenrannassa.

Kasvupolku ei ole tarkoitettu vain uusille tai startup-yrityksille, vaan mukaan voivat hakea kaikki alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Hakuaikaa on 20.4.2018 asti. Hakemusten perusteella mukaan sparraukseen valitaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kasvupolku järjestetään Kaakkois-Suomessa yhteistyössä alueen yrityskehittäjien kuten yrittäjäyhdistysten, elinkeinoyhtiöiden, kauppakamarien ja oppilaitosten kanssa.

Lue lisää Kaakkois-Suomen Kasvupolusta

- Kasvupolku tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ideoiden vaihtamiseen

Teksti: Heli Pykälistö
Kuva: Kasvu Open