Kouvolan Yrittäjät mukana yrittäjien aamuklinikoissa

Kouvolan Yrittäjät mukana yrittäjien aamuklinikoissa

Ensimmäinen yrittäjien aamuklinikka järjestettiin tiistaina 5.9. klo 7.45 Viiraamossa.

Mukava puheensorina ja hersyvät naurahdukset sekoittuivat Yrittäjän päivänä ihanaan kahvintuoksuun, kun Kouvola Innovation asiantuntijat, yrityskummit, Kouvolan Yrittäjät sekä paikalle saapuneet yrittäjät kohtasivat Viiraamolla. Rennon kahvittelun lomassa annettiin vinkkejä yrittäjyyteen, jaettiin kokemuksia sekä verkostoiduttiin. Kouvolan Yrittäjät jakoi kaikille vielä Yrittäjän päivän kunniaksi punaiset ruusut. Kiitos kaikille mukana olleille ja tapahtumaa järjestämässä olleille tahoille. Kahvitellaan yhdessä samoissa merkeissä myös ensi kuussa 5.10.!

Yrittäjillä on paljon kysymyksiä, joita he haluaisivat kysyä yhteisissä tilaisuuksissa. Kysymykset kohdistuvat usein käytännön arkisiin asioihin. Siitä syntyi ajatus niin kutsuttujen aamuklinikoiden pitämisestä. Yrittäjien piiristä löytyy monenlaisia asiantuntijoita, jotka voivat olla avuksi näissä asioissa. Aamukahvitilaisuudet ovat matalan kynnyksen kohtaamisen paikkoja, joissa on helppo kysyä asioista, jotka vaivaavat mieltä. Tavoite on koota yhteen yrittäjiä ja asiantuntijoita ja tilaisuuksiin pyydetään eri teemojen asiantuntijoita.

Tilaisuus järjestetään aina aamulla klo 7.45 – 10 välisenä aikana. Yrittäjät voivat osallistua tällä aikavälillä oman aikataulunsa mukaisesti. ”Ei niin pientä asiaa, jota et voisi tulla kysymään.” Aamuklinikalla on vaihtelevia teemoja esimerkiksi vakuutukset, taloushallinto, liikkeenjohtaminen, markkinointi ja mainonta, ilmoittelu, facebook/some, työhyvinvointi, työterveys, pienyrittäjän haasteet sekä logistiikka. Myös yrityskummit osallistuvat tilaisuuksiin ja jakavat asiantuntemustaan.

Teksti ja kuva: Miia Lindgren