Kouvolan Yrittäjillä tapahtumarikas kevät

Kouvolan Yrittäjillä tapahtumarikas kevät

Kouvolan Nuorten Yrittäjien ensimmäinen iltaklubi pidettiin Kouvolan Petanque-hallilla
Ilta kouvolalaisille nuorille yrittäjille- ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tuore Kouvolan Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja Ville Ruuda esittäytyi ja järjesti tämän vuoden ensimmäisen nuorten iltaklubin Kouvolan uudella Petanque -hallilla 18.5.2018.
Tutustuimme yhdessä rennosti asiantuntijoiden avulla petanque -pelin saloihin, jonka jälkeen kisailimme joukkueissa tuoreita oppeja hyödyntäen. Voittajajoukkue myös palkittiin tilaisuuden jatkuessa Somerosaunan kokoustiloissa.
Ruokailun lomassa kaikki pääsivät esittäytymään ja kertomaan omasta yrittäjyyden polustaan tai sen suunnittelusta ja toteuttamisesta tulevaisuudessa. Iltaan kuului myös vilkasta keskustelua herättänyt koulutusosuus omien vahvuuksien brändäyksestä, koulutuksesta vastasi Tuure Tervonen Honor Groupista.

Yrittäjien aamuklinikalla käsiteltiin tietosuojaa ja kassavaroja
Yrittäjien Aamuklinikka järjestettiin toisen kerran tänä vuonna tiistaina 8.5. klo 8.00 - 10.00 Viiraamolla. Viime vuonna yrittäjän päivänä aloitettu aamiais- ja tietoiskutilaisuus keräsi taas mukavasti yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita paikalle. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kouvolan Yrittäjät ja Kinno. Ramin konditoriassa yhdessä nautitun maukkaan aamiaisen jälkeen kuulimme puheenvuoroja aiheesta ”Miten hoidat yrityksesi tietosuojan ja hallitset kassavaroja?”

Jäsenretki Mamma Mia - Musikaaliin 5.5.2018
Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista sai ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Kouvolan Yrittäjät järjesti retken upeaan musikaaliin heti ensi-illan jälkeisenä päivänä ja mukaan osallistui 30 jäsentä omasta sekä muista paikallisyhdistyksistä ystävineen. Bussimatka taittui mennen tullen rattoisassa tunnelmassa pienten eväiden kera. Tienpäällä kuulimme myös vitsejä ja tarinoita mikrofonin välityksellä useamman matkalaisen kertomana, sekä kisailimme myös porukalla Suomen kaupunkitietämyksestä. Musikaalin jälkeen herkuttelimme yhteisellä illallisella Ravintola Mamma Rosassa. Vilkkaasta puheensorinasta ja iloisista ilmeistä päätellen reissu oli oikein onnistunut ja kotimatkalla suunnittelimmekin jo seuraavaa tapahtumaa!

Vetovoimaiset Yrittäjänaiset -ilta
Kouvolan Yrittäjien tuore naistoimikunta järjesti naisyrittäjille suunnatun Vetovoimaiset Yrittäjänaiset -illan perjantaina 20.4.2018 Bar DownTownissa Kouvolassa. Tilaisuudessa eri alojen kouvolalaiset naisyrittäjät esittelivät tuotteita ja palvelujaan rennosti ravintolamiljöössä. Ravintolan pöydät, tasot ja jakkarat täyttyivät flyereista, kukka-asetelmista, hyvinvointituotteista, vaatteista ja käyntikorteista. Paikalla oli n. 50 näytteilleasettajaa ja vierasta. Tunnelma oli rento ja lämminhenkinen, nauru ja reipas puheensorina täytti koko tilan heti tilaisuuden alkumetreillä.

Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Mikkola piti tilaisuuden avauspuheen. Tilaisuuden langat piti käsissään juontaja Ville Helander, joka haastatteli naisyrittäjiä napakoilla kysymyksillään. Lavalla kuultiin myös runonlausuntaa Sirpa Kokolta ja Satu Koistiainen, Haapaharju Melody, laittoi paikalla olijoiden kropat liikeelle musiikin tahdissa. Hankinta-asiamies Marita Melkko oli lupautunut mukaan mielenkiintoiseen ja leikkimieliseen muuttumisleikkiin, jonka toteutuksesta vastasivat Parturi-Kampaamo Tommiska (hiukset ja meikki) ja Katjan Liikkuva Butiikki (vaatteet). Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Tekstit ja kuvat: Mia Lindgren