Nuorten yrittäjien valtakunnallinen Tilanne päällä 2 -harjoitus tulossa syyskuussa Haminaan

Nuorten yrittäjien valtakunnallinen Tilanne päällä 2 -harjoitus tulossa syyskuussa Haminaan

Valtakunnallinen nuorten yrittäjien harjoitus toisen kerran Kymenlaaksossa

Kymen Yrittäjät järjestää valtakunnallisen Tilanne päällä -harjoituksen nyt toista kertaa Haminassa 7.-8.9.2018. Vuonna 2017 ensimmäisen kerran järjestetty harjoitus sai hyvää palautetta osallistujilta ja tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna yhteistyössä Haminan Reserviupseerikoulun kanssa.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa kehitetään nuorten yrittäjien johtamis-, yhteistoiminta- ja kriisivalmiuksia erilaisissa poikkeustilanteissa ja se on tarkoitettu kaikille Suomen Yrittäjien alle 36-vuotiaille jäsenyrittäjille. Harjoitus sisältää mm. johtamiskoulutusta ja tiimityöskentelyä maastossa.

- Tilanne päällä -harjoituksesta saa verkostoja ja uusia valmiuksia yrittäjän arkeen. Viime vuoden harjoituksessa tapasi nuoria yrittäjiä eri puolilta Suomea ja yhteyttä on pidetty myös tapahtuman jälkeen. Koulutus oli hyvin järjestetty ja sisällöt mielenkiintoisia. Ehdottomasti kokemisen arvoinen koulutus, kannustaa vuoden 2017 harjoitukseen osallistunut kouvolalainen Honor Groupin yrittäjä Tuure Tervonen.

Lue lisää Tilanne päällä 2 -harjoituksesta

Kuvia vuoden 2017 harjoituksesta

Teksti: Heli Pykälistö
Kuvat: Veijo Tervonen