Team Finland Roadshow kannustaa yrityksiä kansainvälistymään

Team Finland Roadshow kannustaa yrityksiä kansainvälistymään

Team Finland Roadshow auttaa pk-yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä. Tilaisuus järjestetään torstaina 26.4.2018 Datariinassa Kotkassa. Kiertue rohkaisee pieniä ja keskisuuria yrityksiä kansainvälistymään sekä innostaa yrityksiä käyttämään tarjolla olevia palveluita ja verkostoja.

Yritykset saavat tilaisuudessa tietoa kansainvälistymisestä, vientimahdollisuuksista sekä toimimisesta Venäjän ja Aasian markkinoilla. Roadshow-tilaisuudessa puhuvat muun muassa Kaisa Holma Business Finlandista,
Juha Markkanen Ulkoministeriöstä, Anneli Soppi Finnveralta ja Marko Kangaskolkka Flying Lynx Oy:stä. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa verkostoitumiselle ja Team Finland -tiimien asiantuntijoiden tapaamiselle.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrityksen kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista kiinnostuneille ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja saada neuvoja oman kansainvälistymisloikan toteuttamiseen. Roadshown Kotkassa järjestävät yhteistyössä Team Finland -verkosto, Kymen Yrittäjät, Kymenlaakson kauppakamari, Cursor Oy, Ulkoministeriö ja Business Finland.

Lisätietoa tilaisuudesta täällä

Teksti: Heli Pykälistö
Kuva: Team Finland