Yhteistyökumppanilta: Uudistuva OP Kymenlaakso

Yhteistyökumppanilta: Uudistuva OP Kymenlaakso

Olen palannut työelämään reilun vuoden äitiysvapaan jälkeen, enkä voisi olla enempää innoissani. Finanssiala on historiansa suurimman murroksen äärellä ja on hienoa olla osa tulevaisuuden pankkia. OP-Ryhmä on yli satavuotisen historiansa aikana noussut johtavaksi toimijaksi rohkeilla ja oikea-aikaisilla yhteiskunnan muutoksia ennakoivilla valinnoilla. Nyt kilpailukentän jälleen uudistuessa ratkaisevaksi kilpailutekijäksi nousee ymmärrys asiakkaiden tarpeista. Uskon, että tulevaisuudessa menestyvät ne yritykset, jotka onnistuvat luomaan parhaimman asiakaskokemuksen.

Finanssialaa muokkaavat useat muutosilmiöt kuten kilpailun globalisoituminen ja teknologisen kehityksen kiihtyminen. Kaiken muutoksen myllerryksessä on hienoa pystyä sanomaan, että me Kymenlaakson Osuuspankissa haluamme olla lähellä asiakasta – olemme asiakasta varten. Haluamme olla se oma tuttu ja luotettava pankki, joka edistää koko Kymenlaakson elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Osuustoiminnallinen yritysmuotomme mahdollistaakin meille tämän kaksoisroolin; Olemme toteuttaneet useita avauksia, jotka lisäävät elinvoimaisuutta. Esimerkkinä mainittakoon ESIR-rahoitukset pk-yrityksille ja lahjoitukset 100-vuotiaalle Suomelle vapaaehtoistyönä. Liiketoimintaroolissa taas varmistamme pitkän aikavälin toimintaedellytykset ja kilpailukyvyn vastuullisena finanssitalona.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännön tasolla meillä Kymenlaakson Osuuspankissa? Voit tavata meitä yrityspankkilaisia, missä haluat. Ota verkkoneuvottelu omalta sohvaltasi, kutsu meidät käymään yrityksesi tiloissa tai tule tapaamaan meitä pankin konttoriin Kotkaan, Kouvolaan tai Haminaan. Kouvolassa uudistettu konttorimme avautuu 11.9. ja olemme pyrkineet tekemään tiloista viihtyisät ja nykyaikaiset teitä asiakkaita varten. Olemme kehittäneet sähköisiä palvelujamme, jotta pankkiasioiden hoitaminen olisi helppoa ja sujuvaa. Olemme uudistaneet toimintaamme, jotta saat palvelua sujuvasti ja nopeasti. Tervetuloa meille – diginä tai livenä!

Henni Seppälä, pankinjohtaja

Kymenlaakson Osuuspankki
Yrittäjien yhteistyökumppani